Werkwijze

Kennismaken

Om elkaar beter te leren kennen kom ik bij je thuis. We bespreken wat jouw situatie is en wat je wilt veranderen. We maken een rondje door jouw huis om ter plekke te bekijken waar voor jou de knelpunten zitten. Op basis daarvan kan ik een inschatting maken waarmee ik je kan ondersteunen. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 1 uur, is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Plan van aanpak en offerte

Na het kennismakingsgesprek maak ik een plan van aanpak met een offerte. Daarin staat beschreven wat we samen gaan aanpakken, de verwachte tijd die we daarvoor nodig hebben en wat de kosten zijn.

Werkafspraak

Nadat je akkoord bent gegaan met het plan van aanpak en de offerte, plannen we een datum voor één of meerdere werkafspraken.

Tijdens de werkafspraak gaan we samen écht beginnen met opruimen, ordenen en ontspullen. Uiteraard houd ik rekening met jouw wensen en situatie. Stap voor stap begeleid ik jou, positief en betrokken en zonder oordeel over de keuzes die jij maakt. Ik geef jou handige tips en trucs en we brengen structuur aan waar je blijvend wat aan hebt in jouw goedwerkende huishouding. Bij elke werkafspraak neem ik mijn organizingkit mee met kleine organizing materialen. Deze materialen zijn gratis.

Een werkafspraak duurt meestal 3 uur en kan in overleg aangepast worden.

Contact houden

Het resultaat is dat je huis opgeruimd, schoon en fris is. Jouw spullen hebben een vaste en praktische plek in huis gekregen. Ik vind het belangrijk dat jij je prettig voelt bij de aangeleerde technieken. Daarom neem ik na een maand na de laatste werkafspraak, contact met je op om te bespreken of alles werkt zoals jij je hebt voorgesteld en geleerd hebt of dat we dingen kunnen aanpassen.

Respect en discretie

Ik ben mij ervan bewust dat ik in jouw huis en aan jouw spullen kom. Dat kan een ongemakkelijk idee voor je zijn. Daar heb ik als opruimcoach begrip voor. Respectvol met elkaar omgaan vind ik belangrijk, discretie is voor mij vanzelfsprekend. Ik werk als aspirant-lid volgens de gedragscode van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers en maak gebruik van hun algemene voorwaarden. Zo weet je zeker dat je een verstandige keuze maakt.

Scroll naar top