Over mij

Nadat ik 25 jaar als secretaresse heb gewerkt bij diverse bedrijven, kreeg ik rond mijn 50e levensjaar steeds sterker het gevoel dat ik toe was aan een ommezwaai. Ik had serieuze gedachten om heel wat anders te gaan doen. Toch duurde het een tijdje voordat ik het roer om kon gooien. Ik werd ernstig ziek en ik heb mijn energie moeten gebruiken om beter te worden. Achteraf gezien heeft die periode in mijn leven mij veel gebracht. Ik heb een helder beeld gekregen over wat voor mij écht belangrijk is, waar ik energie van krijg en waar ik blij van word. En daarbij ben ik er in de loop van de jaren achter gekomen dat ik steeds minder spullen nodig heb.

In de natuur krijg ik inspiratie. Ik maak veel boswandelingen, fiets graag en ook kun je me tijdens alle seizoenen op het strand vinden. Ik maak tijd vrij om lekker en gezond te koken. Daarnaast vind ik het fijn om af te spreken met vriendinnen om over het leven te praten, samen plezier te maken, ergens een drankje te drinken of naar de bioscoop te gaan. Om daarna thuis te komen bij mijn gezin, waar het gezellig én leefbaar is…om te mijmeren over de fijne momenten die ik heb beleefd.

Vanuit mijn vroegste jeugd herinner ik me dat ik opruimen en ordenen heel leuk vind. Van nature ben ik goed georganiseerd en ik vind het fijn om anderen te helpen met opruimen en ordenen. Ik ben praktisch en werk oplossingsgericht en ik kan je met veel enthousiasme en creativiteit adviseren en begeleiden. Bij De HuishoudCoach ® heb ik de Opleiding Professional Organizer Particulieren afgerond. Als professional organizer/opruimcoach doe ik datgene wat ik het liefst doe of anders gezegd: het is mijn passie!

Oh ja, Alles te plak betekent vrij vertaald in het Fries dat alles een eigen plek heeft. En zo is het bij mij ook gegaan, het is allemaal op zijn plek gevallen.

Scroll naar top