Verhuizen

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Ga je binnenkort wonen in een grotere woning of verruil jij je huis voor een (senioren)appartement of serviceflat?

Je vraagt je af: ‘Wat neem ik mee naar mijn nieuwe woning?’ – ‘Van welke spullen wil ik afscheid nemen?’ – ‘Geef ik ze weg aan familie en vrienden of kunnen ze echt weg?’ ‘Aan wie moet ik een adreswijziging sturen en welke instanties moeten worden ingelicht?’ Relevante vragen die bij een verhuizing horen. Ik kan je daarbij helpen. We gaan samen aan de slag om jouw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik ondersteun je met keuzes maken, sorteren en het inpakken van je inboedel. Op het moment dat je aan de verhuizing toe bent, sta ik je bij met uitpakken van de dozen en het opnieuw indelen van je kasten en inrichten van je huis

Scroll naar top